​#satajohtamisentekoa on Pregon ja Suomen Ekonomien yhteinen kampanja hyvän johtamisen puolesta ja hyvien käytäntöjen jakamiseksi.

Osana 100-vuotiaan Suomen juhlavuotta, Johtamisen talo Prego kampanjoi hyvän johtamisen ja esimiestyön puolesta. Yhteistyössä Suomen Ekonomien kanssa toteutamme kampanjan, jonka tavoitteena on kerätä vähintään 100 hyvää johtamisen ja esimiestyön arkitekoa esimerkkinä erinomaisesta suomalaisesta esimiestyöstä ja johtamisesta. Haluamme näin korostaa osaamisen kehittämisen merkitystä esimiestyössä ja inspiroida meitä kaikkia kehittymään esimiestyön ja johtamisen kentällä.

Onko sinulla vinkki, esimerkki tai tarina hyvään esimiestyöhön tai johtamiseen liittyvästä toimintatavasta, kokemuksesta tai aikaansaannoksesta?

Kerro siitä meille ja laitetaan hyvät käytännöt ja osaaminen jakoon! Vinkkisi voivat olla omiasi, mutta voit mainiosti kuvata myös sellaista esimerkillistä arjen johtamisen tekoa tai esimiestyötä, jonka olet havainnut jonkun muun tekevän.

Arvomme 12.9.2017 – 13.11.2017 välillä tekojensa, yhteystietojensa sekä julkaisuluvan (nimellä tai anonyymisti) antaneiden henkilöiden kesken yhteensä kolme 1,5 tunnin sparraustapaamista Pregon valmentajan kanssa (1 x 1,5h per henkilö). Sparrauksen aihe voi liittyä esimerkiksi omaan johtamiseen tai organisaation tilanteeseen. Palkinnon arvo on 550€ per henkilö. Arvonnat suoritetaan 6.10., 27.10. ja 13.11.2017.

Tarinoita voidaan julkaista Pregon tai Suomen Ekonomien kotisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä jäsenille ja asiakkaille suunnatuissa ​uutiskirjeissä. Kertomuksia voidaan käyttää osana ​kampanjaan liittyvää viestintää sekä osana jäsenistölle ja asiakkaille suunnattua hyvän johtamisen aamiaistilaisuutta. Tarkempi ohjelma sekä ilmoittautumisaikataulu 14.11. järjestettävään tilaisuuteen julkaistaan syksyn aikana.

Laita hyvä kiertoon ja kirjaa oma arjen esimiestyön ja johtamisen tekosi!