Musti & Mirri kehittää myymäläpäälliköiden johtamista "Tassutirehtööri" -ohjelmassa

Prego on ollut mukana tukemassa ja vahvistamassa esimiesten toimintaa mm. ”Tassutirehtöörit” – valmennusohjelman kautta. Koko vuoden kestäneessä kehittämisohjelmassa luotiin raamit esimiehen käsikirjalle, jotta varmistetaan riittävän yhtenäinen johtamispalvelu läpi koko organisaation.

Esimiesvalmennuksen rinnalla on tarkasteltu johtoryhmän tapaa toimia ja erityisesti tunnistaa se, mihin johtoryhmän on tärkeää käyttää yhteistä aikaansa. Johtoryhmän olemassaolon tarkoituksen ja jokaisen johtoryhmässä toimivan tahon roolin kirkastaminen oli koko työskentelyn lähtökohtana. Lisäksi tarkastelimme millaista vuoropuhelua ja johtamisfoorumia tarvitaan johtoryhmän ja omistajan päätöksentekoon.

Erityisesti myynnin johtamiseen keskittynyt myymäläpäällikkövalmennus on tuonut konkreettisia keinoja ja vinkkejä arjen suorituksen johtamiseen, palautteen antamiseen ja asiakaskohtaamisten kehittämiseen.

Valmennuksista saatu oppi on innostanut myymäläpäälliköitä johtamaan porukkaansa tavoitteellisella otteella, pilke silmäkulmassa.

Musti ja Mirri on vuonna 1988 perustettu lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Liikkeitä on yli sata ympäri Suomen Helsingistä aina Rovaniemelle saakka. Musti ja Mirri on Suomen sekä samalla koko Skandinavian suurin lemmikkieläintarvikeketju. www.mustijamirri.fi