Saad Mawlood

Integraattori
p. +358 (0)46 631 7537

Bachelor of Science, Applied Mathematics
p. +358 (0)46 631 7537

Minua kiinnostaa kuinka ihmiset oppivat uusia asioita ja miten oppimista voi tukea. Koulutukseltani olen opettaja. Nautin erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä, heidän auttamisestaan kehittymään sekä kasvamaan ammatillisesti.

Tavoitteeni on auttaa työntekijöitä ja asiantuntijoita sopeutumaan uuteen työympäristöön, auttaa kansainvälisiä kollegoita ymmärtämään suomalaista tapaa tehdä työtä sekä luoda yhtenäisyyttä ihmisten välille. Erilaiset kulttuurit tuovat työyhteisöön voimaa ja vahvuutta, kun keskinäinen ymmärrys saadaan synnytettyä ja organisaation toimintatavat rakennetaan tukemaan sitä, että odotukset asettuvat kohdalleen. Tässä työssä pystyn olemaan tukena valmentajana, sparraajana ja kokemusasiantuntijana.

Vapaa-ajallani pelaan sulkapalloa, tennistä ja lentopalloa. Nautin luonnossa olemisesta ja ystävien kanssa vietetystä ajasta. Suomesta on tullut minulle kaunis koti. Teen kansainvälisessä tiimissä vapaaehtoistyötä, jossa saan tavata jatkuvasti uusia ihmisiä, ja joka antaa minulle mahdollisuuden kehittää itseäni monin eri tavoin.